Skip to main content

Webinar: Bærekraft, digitalisering og forretningsutvikling

Aktiviteter/Arrangementer

Forstå sammenhengen mellom digitalisering og bærekraft!

Bærekraft er ikke det samme som merarbeid, eller det motsatte av lønnsomhet. Vi vil vise at det tvert imot kan handle om effektivisering og nyskaping; om å rigge seg for fremtiden med digital teknologi og nye forretningsmodeller.

Velkommen til vår introduksjon til hvordan du kan jobbe effektivt med bærekraft, digitalisering og forretningsutvikling.

Dato: 02.mars
Klokken: 09.00 – 10.00
Hvor: Vi sender lenke en dag i forkant på e-post ved påmelding

Sigri Sevaldsen

Forretningsutvikler, DigitalNorway

Sigri er leder for kompetanseprodukter i DigitalNorway. Tidligere har hun ledet gründermiljøet 657 Oslo, og vært med å starte flere bedrifter. Hun har master i ledelse av kreativ industri fra Kingston University. Sigri er også styreleder i startupen Arealo Tech.

Eirik Andreassen

Ansvarlig for regionale partnere, Digital Norway

Eirik jobber i DigitalNorway med et spesielt ansvar for tjenester rettet mot SMB, partnere og virkemiddelapparatet. Han var tidligere toppsjef i Veritas Petroleum Services (Singapore/Rotterdam), et globalt selskap spunnet ut av DNV GL. Totalt har Andreassen over 20 års internasjonal ledererfaring, med alt fra prosjektledelse av byggeprosjekter til digitalisering av virksomheter. Han er utdannet sivilingeniør (Naval Architecture) fra NTNU i Trondheim med en Master of Science fra MIT i Boston.

Ludvig Nordal

Moderator

Forretningsutvikler & Forny/TTO ansvarlig Innoventus Sør. Prosjektleder for diverse bærekraftsprosjekter.