Skip to main content

Vi knytter oss nærmere industrien og UiA i Kristiansand

19. apr, 2017
Innovasjonsaktører,
Innoventus Sør,
Samarbeidspartner

Innoventus Sør knytter seg nærmere industrien og UiA i Kristiansand. I tråd med våre strategiske satsingsområder får vi nærmere beliggenhet til industri og forskningsmiljø.

Fra juni vil Innoventus Sørs kontorer i Kristiansand være i kunnskapsparken på Campus, samt i Slottsquartalet i sentrum.

«Leieavtalen på Gimlemoen 13 gikk ut. I forhold til våre strategiske satsningsområder gir lokasjonene mange fordeler. Vi blir tilstede på UiA som er en sentral samarbeidspartner, samt kommer vi nærmere industri og miljø i sentrum», sier Kamilla Sharma.

Som innovasjonsselskap på Sørlandet, er vi lokalisert i begge fylker. Vi beholder tilstedeværelsen på begge campus, med hovedkontor i Teknologiparken i Grimstad, samt kontor i Kunnskapsparken i Kristiansand. I tillegg har vi kontor i sentrum i de største byene, Kristiansand og Arendal.

«Innoventus Sør har fått en viktig rolle i  Kristiansand og Agders økosystem for innovasjon og kommersialisering. Kristiansand ønsker seg flere kunnskapsmiljøer til sentrum av byen. Det finnes allerede et stort og kunnskapsrikt næringsliv og gründermiljøer der, med stort potensial for samarbeid og synergier. At Innoventus Sør nå ønsker å etablere seg i Slottsquartalet i enden av Markensgate vil berike kunnskapsmiljøer i umiddelbar nærhet og ellers i sentrum. Byen trenger mer kobling mellom de kreative miljøene, gründere, etablerte bedrifter, kapital og ikke minst offentlig sektor. Innoventus Sørs etablering i sentrum vil være et viktig bidrag!», sier Øyvind L. Laderud, rådgiver i by- og samfunnsenheteni Kristiansand Kommune.