Skip to main content

Vi har fått et nytt tilskudd i gjengen!

28. aug, 2015
Uncategorized

Janne skal være vår markedskoordinator, og gleder seg masse til tiden fremover i Innoventus Sør! Her kan du bli litt kjent med henne.

Hva har du studert?

Jeg ble ferdig med min master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved UiA i vår, der min hovedoppgave dreide seg om kritiske variabler i innkjøpsprosessen til prosjektet DELP i Uganda.

Hva har du gjort tidligere?

Ved siden av studiene har jeg blant annet jobbet som markedskoordinator i Skral Festival (noe jeg fortsatt gjør), vært prosjektleder for Karrieredagen ved UiA, bartender på Apotekergården og hatt diverse styreverv i studentorganisasjoner på UiA. Jeg har også vært på utveksling i Sør-Afrika, og tidligere bodd et halvt år på Bali.

Hva motiverer deg?

Være med på å skape noe andre får nytte og glede av! Jeg er også veldig glad i å jobbe med andre mennesker, og koser meg med mange baller i lufta.

Hva gleder du deg mest til i Innoventus Sør?

Tenke nytt, få nye utfordringer og en bredere innsikt i bransjen. Etter kun to dager har jeg fått inntrykk av at jeg kommer til å stortrives her, så jeg gleder meg generelt til tiden fremover i den nye jobben.

Hva er dine tanker om fremtiden?

Målet for de neste 5 årene er å jobbe mest mulig for å utvikle meg og skape et større nettverk på sørlandet. Når jeg har opparbeidet meg endel erfaring, har jeg bl.a. lyst til å jobbe for Ingeniører uten grenser i perioder.

Hva trives du mest med å gjøre på fritiden?

Drikke øl med gode venner! Jeg er veldig glad i øl, og vennene mine.