Skip to main content

Skaper dynamikk mellom mangfold av kvinnelige gründere

27. feb, 2017
Generasjon E,
Innovasjonsaktører,
Innoventus Sør

7. mars skaper vi dynamikk mellom engasjerte ungdomsbedrifter og erfarende kvinnelige gründere i ulike faser.

Samlingen er arrangert av Innoventus Sør i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, EVA-senteret og Kristiansand Kommune.

Det er ofte overvekt av menn på øvrige gründersamlinger, og kvinnene etterlyses.

«Det skjer mye spennende, men vi har en utfordring med å skape en heiakultur for entreprenørskap. For å bygge gründerkulturen, legger vi til rette for fremtidens entreprenørskapskultur der kvinnene er i større fokus. Vi ønsker derfor å skape koblingen mellom den yngre «Generasjon E» og de modne gründerkvinnene, da de har ulike perspektiver som skaper en god dynamikk. Dette skaper vinn-vinn og engasjerer.», sier Kamilla Sharma (Adm. Dir. Innoventus Sør)

Med ulike «mindset» og erfaringer, blir samlingen lagt opp til å skape en dynamikk der de ulike hodene utfordrer og styrker hverandre.

«Å legge til rette for direkte tilbakemeldinger på tvers av alder og erfaring er viktig – økt grunnleggende forståelse for de unge, men også en form for reverse mentoring’’ for å unngå at alle tenker likt, eller er bundet til inngående kunnskap om bransjer», sier Aleksander Lien, (daglig leder Ungt Entreprenørskap Agder). «Med rask teknologisk utvikling og nye trender bør flere bedrifter vurdere å benytte dette som egen metode i prosesser knyttet til innovasjon og forretningsutvikling», fortsetter Lien.

I tillegg til gründerne kommer Stortingsrepresentant Ingunn Foss for å ta imot innspill og delta i dialog.

Store deler av dagen er lagt opp til aktiv samhandling, der flere aktuelle temaer blir diskutert i grupper mellom deltagerne.

«Responsen for samlingen har vært utelukkende positiv med stort engasjement. Vi gleder oss veldig til å se engasjementet og de forskjellige perspektivene som kommer frem 7. mars», sier Kamilla Sharma (Adm. Dir. Innoventus Sør)

Målet med dynamikken mellom et mangfold av kvinnelige gründere er å skape verdi for de selv og for fremtidens gründere på Agder.

Gründerne som vil være tilstede er bl.a. Sarita Sehjpal (SaritaS), Siri Urdal Bakke (Morild Norway), Annette Skeie Jakobsen (Smartcare), Kari Byklum (aStory), Christine Gulbrandsen (aStory), Wenche Wehus (Nevroflex), Christine(Hoppin), Silje(Hoppin), Marianne Trollsås Fenger(Leanovation), Birgitte Kleivset (Blaude konsonanter), Monica Hatrem Berge(Butikkpikene.no), Magdalena Godek (Virtual Norge), Ane Tollerød Fosse (Tails) Frida Foreland + team, Marie Helene Weydahl + team (Ecosound), Amalie Tonnevold (Brettspillsør)

Arrangementet er fullbooket.

Ønsker du å bli med på samlingen, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig

Janne Nilsen

Janne.Nilsen@innoventussor.no

95456025