Skip to main content

Vi ønsker vår nye kollega velkommen

Vi har i den siste tiden vært på utkikk etter en ny kollega som innehar helt spesielle egenskaper og faglig tyngde. Det er derfor svært gledelig at vi kan lansere Ludvig Nordal som ny medarbeider i Innoventus Sør. Han har sin første arbeidsdag 2. desember, og vi gleder oss til å ønske han velkommen. Ludvig vil komplettere en allerede faglig sterk kompetansestab på en måte som vil komme både selskapet og våre samarbeidspartnere til gode. Han kan vise til bred erfaring innen prosjektledelse og prosjektoppfølging fra ulike bransjer. Han besitter også lang erfaring fra prosessforbedringsarbeid, og han har hatt ulike lederstillinger de siste årene. Ludvig besitter faglig tyngde og bred erfaring, på tvers av bransjer og fag. Han har tidligere jobbet for NSB, Telenor, Ventelo og Elkem Solar. I dag jobber han som Manager Product Planning i National Oilwell.

Ludvig er utdannet Cand.Mag fra Universitetet i Oslo, og han har statsvitenskap, sosialantropologi, U-landsstudie og prosjektledelse med seg som faglig bagasje. Familiefaren Ludvig er fra Kristiansand, og han er nå bosatt på Søm. Han gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, med fokus på forretningsutvikling og utvikling av gode forretningsidéer. Med kompetanse og lang faglig erfaring innenfor et bredt spekter av bransjer ser han fram til å bidra til økt innovasjon og fruktbare bedriftsetableringer i regionen.

«Vi ser fram til å ønske Ludvig velkommen, og vi er helt sikre på at han vil bidra i den positive utviklingen Innoventus Sør opplever for tiden. Han har den erfaringen og kompetansen vi har etterspurt, og vi er derfor svært glad for å ha Ludvig med på laget». Kamilla Sharma, adm. direktør