Skip to main content

Safe Tag ute av inkubatoren på rekordtid!

17. des, 2015
Uncategorized

Safe Tag har hatt en usedvanlig rask fremgang på under et år. I februar gikk de inn i inkubatorprogrammet i Innoventus Sør, etter markedsavklaring (pre-inkubasjon) på nyåret. Allerede i april hadde de solgt firmaet til Mercell Holding som de i utgangspunktet tok kontakt med for å selge tjenesten til. I dag har det vært markering av suksessen og at de går ut av post-inkubasjon som etablert bedrift.

Daglig leder og gründer Glenn Råna, som fortsatt er med på eiersiden i selskapet, forteller at de alltid vil ha hovedkontor på Sørlandet. Fra venstre: Glenn Råna, Petter Ammundsen(Innoventus Sør) og Asle Pedersen(Innoventus Sør)

Safe Tag sikrer at innkjøps- og økonomifunksjonen i offentlige og private virksomheter til enhver tid har verifisert informasjon om sine leverandører. De har utviklet et system relatert til forskjellige bransjer som effektiviserer innkjøpsprosessen ved å kvalitetssikre leverandører. I anskaffelser via Safe Tag’s system, følges EU-regelverket samtidig som de prekvalifiserte leverandørene risikovurderes og overvåkes etter ønskede kriterier og behov. Innkjøper har dermed full kontroll på leverandører i anbuds-, forhandlings- og gjennomføringsfasen, som igjen sparer tid og penger ved at Safe Tag følger opp i avtaleperioden. I dag er Safe Tag det eneste verktøyet som tilbyr verifiserte og etterprøvde leverandørdata. De distanserer seg derfor fra egenerklæringsprinsipper som i hovedsak er dagens praksis.

Innoventus Sør takker for godt samarbeid og ønsker Safe Tag lykke til på den videre reisen!

Kilde: Safetag.no