Skip to main content

RETHINK PITCHER PÅ GRÜNDERKVELDEN!

13. nov, 2015
Uncategorized

19. november arrangeres Gründerkveld, en møteplass for gründere og investorer. Rethink Reality er i preinkubasjon hos Innoventus Sør, og er blant deltagerne som er med i pitchekonkurransen. Vinneren får 50.000 i etableringstilskudd av Innovasjon Norge.

Ideen bak «RETHINK Reality» er å utvikle en banebrytende og helt ny visualiseringsmetode for bygningsbransjen.

– Vi vil bruke «Utvidet virkelighet» (Augmented Reality), i kombinasjon med fotorealistisk 3D, for å gi en fremstilling av planlagte bygg, sier Arne Mikalsen som er CEO i RETHINK Learning Technologies.

– Arne Mikalsen får kun 3 minutter på seg til å overbevise dommerpanelet på Gründerkvelden den 19 November, sier Runar Brøvig i Næringsforeningen.
Denne pitchen avgjør om RETHINK Learning Technologies vinner 50.000kr, eller om det er en av de andre 4 kandidatene som stikker av med seieren.

I første fase vil RETHINK Learning Technologies utvikle teknologien tilpasset et nettbrett der en vil se hvordan boligen konkret «vokser ut av» skjermflaten.

Det blir også lagt på funksjonalitet slik at en kan gå inn og se hvordan det ser ut inne i boligen, eller sette opp ferdigdefinerte visninger via såkalte «Information points». Ved å klikke på dette punktet i visningen, dukker det opp en videovisning av det aktuelle området.

– I neste fase utvider vi dette med detaljerte kartreferanser. Vi vil da kunne visualisere boligprosjektene i terrenget der de skal bygges. En kan da ta med seg nettbrettet ut på tomta og se detaljert hvordan boligene faktisk fremstår i terrenget – nesten som et vindu inn i fremtidens boligfelt.

Artikkelen er hentet fra Næringsforeningen Kristiansandregionen.