Skip to main content

Rannveig er tilbake

1. aug, 2016
Bli kjent med,
Innoventus Sør

Rannveig har vært i mammapermisjon siden september, og hadde første dag tilbake på jobb i dag. Hun gleder seg til å komme i gang og synes det er deilig å ha tid til å fokusere på jobb igjen.

Hva er det beste med å være tilbake i jobb?

Ta tak i nye prosjekter og se igjen gamle kjente! Jeg ser frem til å tilegne meg ny kunnskap i en spennende tid med mye omstillinger. Innovasjonssystemet på Sørlandet har blitt større og tettere, og nå gleder jeg meg til å bli en del av det igjen.

Hva gleder du deg mest til fremover?

Det blir topp å komme tilbake til gründermiljøet som gir inspirasjon, omgås engasjerte og hardtarbeidende mennesker og ikke minst til å høre nye ideer. Det blir en god start med Arendalsuka rett rundt hjørnet, samt gleder jeg meg til å ta tak i planleggingen av gründeruka, videre samarbeid med Coworx og bli kjent med Veksthuset.