Personvernerklæring

Vi tar personopplysningene dine på alvor.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra Innoventus Sør og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Innoventus Sør er underlagt personopplysningsloven og personvernforordningen GDPR (General Data Protection Regulation 2016/679) ved behandling av personopplysninger.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten.

Bruk av databehandlere

Innoventus Sør benytter i enkelte tilfeller databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Våre leverandører av IT-tjenester vil blant annet kunne ha tilgang til personopplysninger dersom personopplysningene er lagret hos leverandøren. I slike tilfeller har vi inngått avtaler med databehandler for å sikre at behandlingen av opplysningene er i samsvar med personvernregelverket og våre krav til behandling av personopplysninger. Bruken av databehandlere er ikke å regne som en utlevering av personopplysninger.

Lagringstid

Vi vil slette eller anonymisere personopplysninger om deg når formålet med den enkelte behandling er oppfylt, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lovgivningen. Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, om du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følge av avtaleforholdet er oppfylt. Sletting skjer i praksis ved regelmessige gjennomganger av lagrede personopplysninger.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, korrigering eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelser mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no

For å benytte deg av dine rettigheter sender du epost til post@innoventussor.no. Vi vil svare på din henvendelse så raskt som mulig, og senest innen 30 dager.

Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Dersom du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Del/tips-tjenesten

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Nyhetsbrev og kontaktskjema

På nettsiden kan du velge å abonnere på nyhetsbrev fra Innoventus Sør. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du minimum registrere navnet ditt og en e-postadresse. Opplysningene lagres i en database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Dersom du fyller ut skjemaet «kontaktskjema» på www.innoventussor.no samler vi inn navn, epostadresse, telefonnummer og en beskjed fra deg. Vi trenger det for å kunne sende din henvendelse til rett person hos oss, samt for å kunne komme i kontakt med deg. Informasjonen du avgir vil bli lagret så lenge det er relevant. Dersom du fyller ut skjemaet «Meld inn din ide» på www.innoventussor.no samler vi inn bl.a. navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, samt informasjon om deg selv, ditt team, og din ide/ditt selskap. Informasjonen du oppgir benyttes for bedre å kunne vurdere ideen, samt kunne rute din henvendelse til riktig forretningsutvikler hos oss. Informasjonen blir lagret så lenge det er relevant.

Påmelding og andre skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler om deg er Innoventus Sør ved administrerende direktør. Kontaktinformasjonen til Innoventus Sør er:

Adresse:

Kristiansand: Tordenskjoldsgate 9 (5. etg.), 4612 Kristiansand

Grimstad: Terje Løvåsvei 1, 4879 Grimstad

E-post: post@innoventussor.no

Organisasjonsnummer: NO 980 560 295