Skip to main content

Offisiell åpning av TENK Innovasjonslab i Tvedestrand

26. jun, 2018
Innovasjonsaktører,
Innoventus Sør

TENK-Senteret i Tvedestrand har lab- og testfasiliteter, kombinert med bred kompetanse på huset. 20. juni var det offisiell åpning av senteret, i regi av Tor Arne Hauge.

«Det er utrolig godt tilrettelagt med infrastruktur, lab og kompetanse. Gründererfaringen de på huset har, og teft til å lykkes kommersielt med prosjekter har stor verdi for de som benytter senteret. Det å være en del av noe som noen har skapt tidligere, gjør det veldig attraktivt», sa Asle Pedersen (forretningsutvikler, Innoventus Sør) under åpningen.

Asle Pedersen

Det begynte med Tvedestrand Næringshage i 2004. I løpet av fem, seks år bidro miljøet til å skape 20 selskaper med mer enn 70 arbeidsplasser. Nå er TENK-senteret etablert med mål om å bidra til å skape ytterligere 20 bedrifter med 80 arbeidsplasser innen fem år(kilde: Tenkinnovasjon.no). Innovasjonssenteret rommer allerede åtte ulike virksomheter med kompetanse innenfor teknologi, energi og kraft, men også innenfor regnskap, distribusjon og eiendom.

Anne Torunn Hv«TENK InnovasjonsLab er et innovasjonsmiljø for gründere som vil utvikle noe nytt, en møteplass for teknologi og spennende ideer, samtidig som de også har et test- og prototyplaboratorium som vil være interessant for etablerte  bedrifter. Dette sammen med koplinger til norske og internasjonale nettverk vil ha verdi for både SMB’er og grundere i regionen!», sier Anne Torunn Hvideberg, Næringssjef i Tvedestrand Kommune og styremedlem i Innoventus Sør.