Skip to main content

Ny milepæl nådd hos Minos!

23. nov, 2015
Uncategorized

Minos har jobbet knallhardt over lengre tid, med flere oppturer de siste månedene! Forrige uke ble en stor milepæl nådd, da de fikk støtte fra Offentlig Forskning og Utviklingsmidler. «Nå vil kundene få akkurat det de vil ha», forteller overlykkelige Mona Krahl Johansen, daglig leder av Minos.

Knowit hjelper Minos med systemutviklingen. Fra venstre ser du Narve Sætre, Mona K. Johansen, Erik Mong, Elin Anita Verdal Madsen og Walter Dahl.

Mange nye muligheter i systemet

Minos har hele tiden tenkt MVP (minimum viable product), og nå er det endelig mulig å gjøre systemet skalerbart! Tidligere har det vært tilgjengelig for Langenes skole, og det vil nå på sikt tilbys alle landets skoler.

Mobbemodulen har vært ferdig en stund og testet i flere runder. Midlene har gjort det mulig å utvikle Okei-systemet videre, der det er omsorgssvikt som nå jobbes opp. De har også gjort det mulig å få inn Pål Sirris, som jobber med omsorgssvikt og psykisk helse modulen. Mona Harbak ble ansatt tidligere i november, så de er nå et team på fire som gjør det lettere å delegere arbeid og forvalte oppgavene i Minos.

Midlene gjør det også mulig å utvide systemet slike at de kan hente ut mye mer informasjon i forhold til brukeradferd, teste flere sett med spørsmål for å se hva som fungerer best, føre statistikk på hva som gjør at noen går fra bekymring til å utføre handling med mer. Det mangler fortsatt noe midler til fullstendig løsning, men de vil nå få en mer fleksibel og funksjonell løsning som er mer i henhold til opprinnelig idé.

Tidligere denne uken ble ny layout på hjemmesiden lagt ut, samt er ny logo er på plass. Sjekk ut deres nye side her. Vi er veldig glade på Minos’ vegne og gleder oss til å se den videre utviklingen!