Skip to main content

Ny forretningsutvikler: Bli kjent med Hege!

9. nov, 2015
Uncategorized

Hege Zahl begynner å jobbe hos oss som forretningsutvikler 1. desember, og vi ser veldig frem til å få Hege med på laget! I dag var hun innom på startuphuset, og vi fikk muligheten til å bli bedre kjent med henne.

Hege har en bakgrunn som kjemiingeniør, med master i Medicinal chemistry and pharmacology fra England. Etter studiene startet hun sin karriere internasjonalt og jobbet bl.a. med kvalitetskontroll av pulveret som er aktiv ingrediens i HIV –og AIDS-medisiner. Etter fem år i England flyttet hun tilbake til Norge, der hun jobbet i GE Healthcare innen analytisk kjemi. I 2008 startet hun i Elkem for å utvikle analysemetoder for svært mange ulike metaller, og fortsatte videre i 3B- the fibreglass company, der hun har jobbet det siste året.

Hva gleder du deg mest til ved å jobbe i Innoventus Sør?

Jeg ser virkelig frem til å bli en del av et utrolig kunnskapsrikt, tverrfaglig og nyskapende miljø. Det blir også spennende å bygge videre på mine eksisterende nettverk, og jeg syns det er et privilegium å få være med og bidra til at Innoventus Sør blir enda mer synlig i regionen – og etter hvert også nasjonalt. Og jeg gleder meg veldig til å være en pådriver og støttespiller for flotte gründere som tør å satse på sine ideer.

Hva motiverer deg?

Jeg motiveres helt klart av entreprenørskap, forskning og ny kunnskap! Jeg motiveres også av å få være med og skape noe nytt i samarbeid med andre. Mennesker motiverer meg alltid, og jeg setter stor pris på å lære av andre. I tillegg syns jeg det er fantastisk givende å tilegne meg ny fagkunnskap og utnytte denne på beste mulige måte.

Hva trives du mest med å gjøre på fritiden?

Jeg er veldig glad i natur og friluftsliv, og bruker mye tid på hesteryggen. Er også fast deltaker i terrengkarusellen og trener for tiden parkour sammen med sønnen min. Ellers setter jeg stor pris på kvalitetstid sammen med familie og venner.

Hege har mye kompetanse våre innovasjonsprosjekter vil dra nytte av, og vi gleder oss til hun begynner å jobbe med oss!