Skip to main content

Nå har du sjansen til å bli med det nye kullet som starter i mars. Søk nå!

Aktiviteter/Arrangementer

Hvis du har en ambisiøs gründer-idé som du ønsker å utvikle har du nå muligheten til å ta del i GründerAcademy. Programmet tilbyr engasjerte og dedikerte forretningsutviklere som tilbyr det ypperste innen faglig rådgivning. I tillegg inviteres du til et vidt spekter av faglige og sosiale arrangementer, og du vil møte andre dyktige gründere som kanskje har tilsvarende målsetninger som deg. GründerAcademy gjennomføres i regi av SR Bank, i partnerskap med Innoventus Sør på Agder, Valide i Rogaland og Vis i Hordaland med The Factory.

Modellen bygger på en velprøvd metode gjennom de siste 5 årene, og Innoventus Sør er en av fire engasjerte arrangører som gjennomfører et profesjonelt akseleratorprogram for gründere. Tilbakemeldingene fra deltakerne som har gjennomført GründerAcademy i Kristiansand, er utelukkende positive. Her er to:

“Deltakelse iGründer Academy har gitt oss en skikkelig boost i arbeidet med FLXBL. Vi har utvidet nettverket vårt både lokalt og nasjonalt, og fått påfyll av kompetanse fra dyktige foredragsholdere. Tilgang til erfarne mentorer har også vært viktig for oss, og vi ser at det gir resultater. Nå er vi i fasen hvor vi ser etter investorer, og all pitchtreningen vi har fått kommer godt med! Anbefaler alle gründere i startgropa å delta på Gründer Academy!”  

Marianne Bryne Dalane og Synnøve Thoresen, FLXBL

«Som gründer er det viktig med både faglig og sosial input i en travel hverdag, og med GründerAcademy får jeg både møte inspirerende gründere og interessante foredragsholdere i en unik setting. Jeg vil også trekke frem det helt spesielle mentornettverket som har vært til stor nytte for Uveil under lansering. Anbefales på det sterkeste! 

Fredrik Opheim, Uveil

Nå er det åpnet for påmelding til et nytt kull med målbevisste gründere, som ønsker å ta del i en spennende reise med forretningsutvikling, jus, ledelse, markedsføring, salg og pitching på programmet.  Klikk inn på https://grunderacademy.no/kristiansand og bli med. Søknadsfrist 28.februar!

Oppstarten er 31. mars 2022.

Dette får du:

– Gratis akseleratorprogram for gründere
– Velprøvd modell: flere hundre deltakere de siste 5 årene
– Felles digitale samlinger for alle 4 byene
– Regionale fasilitatorer med stort nettverk
– Høyt kompetente foredragsholdere
– Mentorer

Mye å hente for de som er med på GründerAcademy

Alle deltakerne konkurrerer om til sammen kr. 650.000, – til utvikling av selskapene;
250.000, – til årets beste selskap og kr. 50.000, – til det beste selskapet i hvert kull i hver by.