Skip to main content

MINOs har flyttet inn!

14. sep, 2015
Uncategorized

Sist uke flyttet MINOs inn til oss i startuphuset! Mona og Elin Anita har allerede fylt gangene med latter, og det er ingen tvil om at de har kommet seg godt til rette på kontoret. Vi er veldig glade for å ha MINOs hos oss, og gleder oss til deres selskap i tiden fremover!

MINOs har som mål å bidra til at barn og unge i vansker får god og helhetlig hjelp. Med dette i tankene utviklet de et praktisk og oversiktlig IKT-system for å bedre samhandling innen arbeid med barn og unge.

OKEI er plattformen hvor mange instanser kan møtes, og et uvurderlig hjelpemiddel i arbeidet med barn og unge i vansker. For å lette arbeidsflyten har de samlet rutiner, maler, sjekklister og andre ressurser på én plass – enkelt, oversiktlig og tilgjengelig på pc, nettbrett og telefon.

Minos tror på menneskers evne til å se hvem som strever, og deres system et derfor utviklet for å oppdage endringer eller bekymringer på et tidlig stadie. Kartleggingen av problemet eller bekymringen kan enkelt føres inn i systemet, og med oversikten OKEI gir, vil de rette tiltakene bli etablert og iverksatt til rett tid.
Les mer om MINOs og deres tiltak for å fange opp og ivareta våre unge her!