Skip to main content

Kommer til å savne gründerne!

26. jan, 2018
Innoventus Sør

Janne Nilsen

«Jeg kommer til å savne gründerne og kollegaene, men jeg gleder meg til nye utfordringer i Oslo», sier Janne Nilsen.

Siden 2015 har hun vært kommunikasjons- og markedsansvarlig i Innoventus Sør. Nilsen har også vært involvert i mange andre prosesser, blant annet søknadsprosessen som resulterte i tildeling av presåkornmidler.

27-åringen ble ansatt like etter fusjonen mellom Innoventus og Coventure var sluttført.

«Det var en spennende tid. Selskapet hadde en ny leder, og ansatte fra to selskaper skulle lære å jobbe sammen. Jeg er stolt over hva vi har fått til de siste årene. Innoventus Sør er blitt en solid aktør i innovasjonsmiljøet på Sørlandet», sier Nilsen.

Hun er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Agder, med en bachelor i bygg og en master i industriell økonomi og teknologiledelse. Ved siden av jobben i Innoventus Sør har Nilsen jobbet med kommunikasjon i musikkfestivalen Skral i Grimstad. Det skal hun fortsette med.

«Jeg har hatt en utrolig fin tid i Innoventus Sør. Jeg har lært mye, og fått lov til mye. Hvordan Innoventus Sør tilrettelegger og tilfører verdi til gründerne, har vært veldig lærerikt. Det handler om alt fra metodikk og strategiske verktøy, til å forstå markedsmekanismer og kundeadferd. Energien fra gründerne er veldig spesiell, og har vært en stor inspirasjon. Å få være med på å støtte dem på veien, er veldig givende», sier Nilsen.

Hun har funnet kombinasjonen innovasjon, vekstbedrifter og kommunikasjon spesielt appellerende, og sikter mot å finne arbeidsoppgaver i Oslo som omfatter mye av det samme.

«Jeg vil veldig gjerne være med på å bygge opp noe. Om det blir i et vekstselskap, i innovasjonsavdelingen i en etablert bedrift eller i et innovasjonsselskap, vil tiden vise», sier Nilsen.

«Jeg trives best i et utviklende miljø, som ikke har en helt forutsigbar hverdag. Jeg elsker problemer, for da starter jakten på gode løsninger, som ofte ender opp i nye muligheter», sier Nilsen.

Hun er takknemlig for mulighetene hun har fått i Innoventus Sør og et nært og godt samarbeid med administrerende direktør.

«Kamillas evne til å dele kunnskap, inkludere og følge opp har vært betydningsfull på flere plan i min arbeidshverdag og utvikling. Hun har også vært til stor inspirasjon i måten hun styrer selskapet. Med et helhetsperspektiv og høyt tempo, evner hun raskt å skape gode muligheter av utfordringene som kommer på veien. Jeg føler meg heldig som har hatt en så engasjert og løsningsorientert leder», sier Nilsen.

Hun får skryt i retur:

«Vi er lei for at Janne flytter på seg, men vil takke henne for tiden og engasjementet hun har lagt ned hos oss. Hun har vært en sentral person i flere sammenhenger. Hennes gode humør, latter og ståpåvilje kommer til å bli savnet stort. Som del av Innoventus Sør har Janne bidratt til å utvikle og etablere et helhetlig system for innovasjon på Sørlandet. Vi ønsker henne lykke til med nye utfordringer», sier Sharma.