Skip to main content

Kamilla Sharma blir ny inkubatorleder!

24. apr, 2015
Uncategorized

Det fusjonerte selskapet bestående av tidligere Innoventus AS og Coventure AS, har ansatt Kamilla Sharma som administrerende direktør. Hun tiltrer stillingen 11 mai 2015.
Publisert: 24.04.2015 Forfatter: Svenn Roar Larsen

Den overordnede målsettingen med fusjonen er å skape et slagkraftig innovasjonsmiljø i Agder. Det oppfattes å være bred enighet om at potensialet for nyskaping og vekst ikke utnyttes godt nok i regionen. En samling av inkubatortjenester viser erfaringsmessig å ha gunstig effekt for hurtigere kommersialisering av ideer. Tilgang på tidlig-kapital i oppstartsselskaper er ofte avgjørende for videre utvikling av selskapet. Det vil derfor etableres et investeringsselskap som vil samarbeide tett med innovasjonsselskapet og de oppstartsselskapene som er lokalisert i inkubatoren.

Sharma har over 10 års erfaring fra Telecom – bransjen, og har hatt ledende stillinger i Ventelo og Broadnet. Den siste perioden har hun jobbet som konsulent, hvor hun har jobbet tett med IT klyngen Digin. «Kamilla ble valgt på bakgrunn av sin erfaring og sine egenskaper med særlig vekt på hennes engasjement, resultatorientering og innovative drivkraft,» sier styreleder Svenn Roar Larsen
«Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidsoppgavene. Vi skal sammen skape en enda bedre arena for innovasjon og samarbeid med akademia, næringslivet og det offentlige i et miljø for utvikling av morgendagens arbeidsplasser», sier Kamilla Sharma
Sharma kommer fra en familie med gründere. Foreldrene etablerte i 1994 den indiske restauranten «Mother India» i Kristiansand, og Kamilla sin søster – Sarita Sehjpal – er kjent som «matguru» og står bak «SaritaS» – en serie med indisk ferdigmat som leveres gjennom Norges største matsselskap Orkla Foods Norge.
Kontaktpersoner:

Svenn Roar Larsen, styreleder i Coventure/Innoventus – tlf: 97013711

Kamilla Sharma, ny Adm.dir i Coventure/Innoventus –  tlf: 40400099
Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon.

http://www.fvn.no/okonomi/Kamilla-Sharma-blir-ny-sjef-for-innovasjonsselskap-pa-Sorlandet-2802091.html