Skip to main content

Innoventus + DNB!

1. okt, 2014
Uncategorized

[av_gallery ids=’644′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured_large’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

DNB og Innoventus har i dag inngått en samarbeidsavtale. Samarbeidet skal gjøre det enklere å være gründer på Sørlandet.

Det første som skal gjøres er å rigge et kreativt rom i «StartUP huset» på Gimlemoen. Det er her de gode forretningsideene skal videreutvikles. Rommet skal ha flere funksjoner, både som gründerkontor, arena for workshops og innovasjonscafeer. Rommet vil derfor bestå av fleksible og modulbaserte møbler for raske sceneskift.

DNB og Innoventus skal også samarbeide om faglige arrangement som er relevante for gründere, og bidra til å styrke hverandres kompetanse innen innovasjon og entreprenørskap.

Innoventus jobber med å bistå oppstartbedrifter som har en forretningside med innovasjonshøyde, og DNB er opptatt av å legge forholdene best mulig til rette for nyetablerere innen bedriftsmarkedet. Felles interesser og målsettinger ligger altså i bunnen for at det nå er inngått en formell samarbeidsavtale.

Vi gleder oss til et god samarbeid videre!