Skip to main content

Innovasjonscafé og Modent Entreprenørskap i Grunderuka Agder

18. nov, 2015
Uncategorized

Gründeruka Agder byr på mange spennende arrangementer denne uken, og i går var vi bl.a. med på Modent Entreprenørskap og Innovasjonscafé.

Lars Ueland Kobro innledet dagen med fokus på et samfunn i endring der «det handler om kunnskap som forstår mening mer enn mengde». Han la bla la vekt på å fremme det lekne i oss, og legge til side «gravalvoret» for å få frem nye ideer.

Vanligvis får yngre grundere eldre, kunnskapsrike og erfarene rådgivere, men i dag ble det hele snudd på hodet. 3 modne entreprenører fikk testet ideene for 3 grundere/studenter med et helt annet perspektiv og grunnlag.

Knut Henriksen som har lang erfaring som gründer og er en del av inkubatorprogrammet med Scanwatt, hadde klar tale i sitt foredrag, «gå veien som går i en sving og se hva som er bak svingen». Han jobber med en ny løsning for å håndtere farlig avfall, les mer her.

«Vi heier på de som våger å hoppe og de som «tryner», det er de som får verden til å gå fremover». Her ser du Vemund ruud teste publikum med workshop.

Innovasjonscafeen hadde tema Future funding, der inspirerende foredrag, pitcher og pengespill var på agendaen.