Skip to main content

Innovasjon UiA på Huset

3. jan, 2016
Uncategorized

I samarbeid med Karrieredagen UiA, DNB, Start UiA og Huset arrangerer vi «Innovasjon UiA på Huset» flere onsdager i januar. Dette er tilhørende arrangementer til forretningsidékonkurransen Innovasjon UiA (les mer under bildet), som arrangerers på karrieredagen 10. februar i Grimstad.

Først ut er teknologigründerne bak Rescue Juice og festivalgründer Toffen Gunnufsen den 13. januar. 

RESCUE JUICE
Markus Vesøen er gründer bak Rescue Juice som leverer «never ending power». Sammen med Elisabeth Bratteberg driver han selskapet som i 2014 lanserte første generasjons mobillader, som raskt solgte ut. Siden den gang er det lansert både generasjon 2 og 3. Markus og Elisabeth vil fortelle om oppstartslivet og visjonene for fremtiden med deres produkt!

TOFFEN GUNNUFSEN
En av norges mest fremtredende festivalgründere!
Vi kjenner ham blant annet fra Quart festivalen, Hove festivalen og Skral Festival, som alle har vært store nasjonale publikumssuksesser. På Huset vil Toffen fortelle litt om historien bak, og veien fra idé til ferdig rigget festival og tusener av deltakere.

Sjekk ut arrangementet på facebook her.

Innovasjon UiA

Fjorårets suksess Innovasjon UiA arrangeres i år på nytt!

Har en forretningsidé du ønsker å gjennomføre, men mangler kapital, råd og veiledning?

Innovasjon UiA er et startfond på kr 30 000,- som blir tildelt til entreprenører ved UiA som har en god og gjennomtenkt forretningsidé.
Vinneren vil i tillegg få tilgang til mentortimer og rådgivning fra DNB, samt tilgang til lokaler/kontor ved ”Huset” i Grimstad sentrum.

Påmelding til forretningsidékonkurransen skjer ved innsending av idé til kingsley.dankwah@karrieredagenuia.no, frist 1 februar.
RAMMEVILKÅR FOR DELTAKELSE

 • Søker(e) må være over 18 år
 • Må være student/tilsatt ved UiA
 • Det skal være en god idé og ikke etablert en bedrift.
 • Ideen har et tydelig forretningsmessig potensiale i form av blant annet;
  • Arbeidsplasser
  • Markedsbehov
  • Markedspotensialet
  • Bærekraftig konkurranse fortrinn
  • Miljøgevinst
  • Et nyskapende produkt elle forbedring av et eksisterende produkt.

HVORFOR?

Det overordnede målet for Innovasjon UiA vil være å øke gründerkompetansen blant UiA sine studenter. Vi ønsker å engasjere studentene ved UiA til å bidra med sine innovative ideer, hvor Innovasjon UiA ønsker å støtte opp om disse. Gjennom samarbeid med næringslivet ønsker vi å tilby deltakerne opplæring i hvordan en kan realisere sine idéer. Gjennom dette håper vi at UiA kan bemerke seg nasjonalt som et universet med høyt akademisk nivå.

HVORDAN?

Innovasjon UiA er en del av Karrieredagen UiA 2016 som avholdes 10. Februar. Deltakerne bes om å sende inn sine idéer innen 1. Februar for evaluering, hvor finalistene får muligheten til å presentere sine idéer fremfor et dommerpanel på Karrieredagen. Vinneren av Innovasjon UiA 2016 vil bli annonsert samme dag.

 

Tekst hentet fra karrieredagenuia.no