Gründer Academy

Programmer

Innoventus Sør sammen med The Factory, Validé og VIS har inngått et samarbeid med Sparebank 1 SR-Bank om et nytt akseleratorprogram; GründerAcademy. For første gang går miljøene sammen om å skape et solid gründerløft!

Har du en ambisiøs og innovativ ide som du ønsker å utvikle? Da har du bare en ting å gjøre; melde deg og din idé på programmet. Akseleratorprogrammet strekker seg fra slutten av april til august, med sommerferie i juli, og Demo day 24. august. GründerAcademy har søknadsfrist 20. april og oppstart 29. april.

Søk her: GründerAcademy Kristiansand med Innoventus Sør — GRÜNDERACADEMY (grunderacademy.no)

Det er Oslo-selskapet «TheFactory» som, på vegne av banken, som står som prosjektleder, men innholdet og veiledningen leveres av innovasjonsmiljø i Oslo (TheFactory), Bergen (VIS), Kristiansand / Region Agder (InnoventusSør) og Stavanger/Haugesund (Validé og Validé Haugesundregionen). Alle partnerne i programmet er eksperter på å guide oppstartsselskap, og har mangeårig kompetanse innen forretningsutvikling og kommersialisering av nye ideer.

Hvorfor delta?

GründerAcademy er et gratis akseleratorprogram for gründere. Opptil 10 selskap fra Sørlandet får i denne omgang sjansen til å delta. Som deltaker får du en eksklusiv mulighet til å dra nytte av all erfaring og kunnskap som ligger i nettverket til Innoventus Sør og de andre fasilitatorene i Oslo, Bergen og Stavanger. Akseleratorprogrammet baserer seg på en velprøvd modell som har blitt benyttet de siste 5 årene med flere hundre deltagere. Sammen med deltagere fra alle de 4 byene vil du få delta på et vidt spekter av faglige og sosiale arrangement. Grunnet korona blir nok mange samlinger digitale, men så snart det er mulig satser vi også på fysiske samlinger i regionene.

På samlingene får du grunnleggende innføring i tema som forretningsutvikling, juss, ledelse, markedsføring, salg og pitching. Du får oppfølging fra forretningsutviklere i den delen av landet hvor du er, og ikke minst; møter du andre dyktige gründere som er i samme situasjon som deg.

Mot slutten av programmet er det prisdryss og utdeling av årets Gründerpris. Det kåres en vinner fra hver by som premieres med 50.000 kroner, og en nasjonal vinner mottar Gründerprisen på 250.000 SR-bank-kroner som skal brukes til videre utvikling av selskapene.

Høres dette spennende ut? Meld deg på innen 20. april.

Som deltager:

Som deltager på GründerAcademy får du et program med tre måneder med hardt, men givende arbeid. De fleste forelesninger, workshops og mentormøter vil skje i mai og juni, og vi avslutter programmet med fem dager i august. Din forretningsidé vil bli knadd fra mange kanter, og din innstilling til hva som fungerer og ikke fungerer er helt avgjørende for ditt utbytte av programmet. Vi forventer selvsagt at du stiller med motivasjonen på topp, og at du deler dine erfaringer, og ditt nettverk med de andre deltakerne.

Telefon

37 29 51 80

E-post

post@innoventussor.no

Adresse Kristiansand (post)

Tordenskjoldsgate 9, 4612 Kristiansand

Adresse Grimstad

Jon Lilletuns vei 9 H, 4879 Grimstad

Følg oss på

Nyhetsbrev