Skip to main content

Gründer Academy

Programmer

Innoventus Sør sammen med The Factory, Validé og VIS  samarbeider med Sparebank 1 SR-Bank om  akseleratorprogrammet; GründerAcademy. Miljøene har gått sammen om å skape et solid gründerløft!

Har du en ambisiøs og innovativ ide som du ønsker å utvikle? Da har du bare en ting å gjøre; melde deg og din idé på programmet. Akseleratorprogrammet strekker seg fra slutten av mars til juni,  og Demo day i i starten av desember. GründerAcademy har søknadsfrist 30. august og oppstart 19. september 2023.

Søk her: GründerAcademy Kristiansand med Innoventus Sør — GRÜNDERACADEMY (grunderacademy.no)

Det er Oslo-selskapet «TheFactory» som, på vegne av banken, som står som prosjektleder, men innholdet og veiledningen leveres av innovasjonsmiljø i Oslo (TheFactory), Bergen (VIS), Kristiansand / Region Agder (Innoventus Sør) og Stavanger/Haugesund (Validé og Validé Haugesundregionen). Alle partnerne i programmet er eksperter på å guide oppstartsselskap, og har mangeårig kompetanse innen forretningsutvikling og kommersialisering av nye ideer.

Hvorfor delta?

GründerAcademy er et gratis akseleratorprogram for gründere. Opptil 10 selskap fra Sørlandet får i denne omgang sjansen til å delta. Som deltaker får du en eksklusiv mulighet til å dra nytte av all erfaring og kunnskap som ligger i nettverket til Innoventus Sør og de andre fasilitatorene i Oslo, Bergen og Stavanger. Akseleratorprogrammet baserer seg på en velprøvd modell som har blitt benyttet de siste 5 årene med flere hundre deltagere. Sammen med deltagere fra alle de 4 byene vil du få delta på et vidt spekter av faglige og sosiale arrangement. Grunnet korona blir nok mange samlinger digitale, men så snart det er mulig satser vi også på fysiske samlinger i regionene.

På samlingene får du grunnleggende innføring i tema som forretningsutvikling, juss, ledelse, markedsføring, salg og pitching. Du får oppfølging fra forretningsutviklere i den delen av landet hvor du er, og ikke minst; møter du andre dyktige gründere som er i samme situasjon som deg.

Mot slutten av programmet er det prisdryss og utdeling av årets Gründerpris. Det kåres en vinner fra hver by som premieres med 50.000 kroner, og en nasjonal vinner mottar Gründerprisen på 250.000 SR-bank-kroner som skal brukes til videre utvikling av selskapene.

Høres dette spennende ut? Meld deg på innen 30. august

Som deltager:

Som deltager på GründerAcademy får du et program med tre måneder med hardt, men givende arbeid. De fleste forelesninger, workshops og mentormøter vil skje i oktober og november, og vi avslutter programmet i desember. Din forretningsidé vil bli knadd fra mange kanter, og din innstilling til hva som fungerer og ikke fungerer er helt avgjørende for ditt utbytte av programmet. Vi forventer selvsagt at du stiller med motivasjonen på topp, og at du deler dine erfaringer, og ditt nettverk med de andre deltakerne.