Geir satser videre på arbeid i Agdering

2. okt, 2015
Uncategorized

[av_gallery ids=’919′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Vår prosjektleder Geir Hammersmark har jobbet i Innoventus Sør (tidligere Innoventus) siden 2007, og går nå veien videre for å dyrke det han trives aller mest med.

Gjennom Innoventus Sør har Geir hatt engasjement som daglig leder for Agdering siden 2009, i tillegg som prosjektleder i Innoventus Sør. Geir vil nå satse videre på arbeidet i Agdering, samtidig som han skal være prosjektleder for EU-prosjektet, Kompetansebasert Regional Analyse, og være involvert i en del andre prosjekter.

Til tross for at Geir fortsatt vil jobbe tett med Innoventus Sør i flere arenaer, er drivkraften hos gründerne noe han kommer til å savne.

-Det er veldig gøy å jobbe med menneskene bak alle de gode ideene, og mennesker som tørr å satse så mye med å utvikle sin idé. De beste erfaringene jeg tar med meg videre fra Innoventus Sør er det å være en del av et miljø som lever av å tenke nytt og bidrar til utvikling i regionen. Drivkraften bak menneskene og det å være med på å skape noe er nok det jeg vil savne mest.

Geir har vært en betydelig ressurs i Innoventus Sør, som vi helt klart kommer til å savne på lik linje med hans sjarmerende og humoristiske vesen.

Vi ønsker han masse lykke til på veien videre, og ser frem til det videre samarbeidet på tvers av virksomhetene.

Telefon

37 29 51 80

E-post

post@innoventussor.no

Adresse Kristiansand (post)

Tordenskjoldsgate 9, 4612 Kristiansand

Adresse Grimstad

Jon Lilletuns vei 9 H, 4879 Grimstad

Følg oss på

Nyhetsbrev