Skip to main content

Geir satser videre på arbeid i Agdering

2. okt, 2015
Uncategorized

[av_gallery ids=’919′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Vår prosjektleder Geir Hammersmark har jobbet i Innoventus Sør (tidligere Innoventus) siden 2007, og går nå veien videre for å dyrke det han trives aller mest med.

Gjennom Innoventus Sør har Geir hatt engasjement som daglig leder for Agdering siden 2009, i tillegg som prosjektleder i Innoventus Sør. Geir vil nå satse videre på arbeidet i Agdering, samtidig som han skal være prosjektleder for EU-prosjektet, Kompetansebasert Regional Analyse, og være involvert i en del andre prosjekter.

Til tross for at Geir fortsatt vil jobbe tett med Innoventus Sør i flere arenaer, er drivkraften hos gründerne noe han kommer til å savne.

-Det er veldig gøy å jobbe med menneskene bak alle de gode ideene, og mennesker som tørr å satse så mye med å utvikle sin idé. De beste erfaringene jeg tar med meg videre fra Innoventus Sør er det å være en del av et miljø som lever av å tenke nytt og bidrar til utvikling i regionen. Drivkraften bak menneskene og det å være med på å skape noe er nok det jeg vil savne mest.

Geir har vært en betydelig ressurs i Innoventus Sør, som vi helt klart kommer til å savne på lik linje med hans sjarmerende og humoristiske vesen.

Vi ønsker han masse lykke til på veien videre, og ser frem til det videre samarbeidet på tvers av virksomhetene.