Skip to main content

Fra Start-up til Scale-up Nøkkelen til suksess

Programmer

Denne workshopen er skreddersydd for start-ups som ønsker å navigere suksessfullt gjennom skaleringsfasen og oppnå statusen som en etablert bedrift. Med fokus på viktige læringspunkter og beste praksis, vil deltakerne få innsikt i de avgjørende elementene som trengs for å realisere potensialet og sikre profitabel bærekraftig vekst.

Dette lærer du:

Dette introduksjonsforedraget, «Fra start-up til scale-up,» gir deg en innledende forståelse av de utfordringene et selskap møter under reisen mot å etablere seg som en veletablert enhet. Temaene som vil bli utforsket under foredraget inkluderer:

  • Betydningen av bærekraftig vekst
  • Rollen til visjon og en solid «go-to-market» strategi
  • Effektiv kapitaltilgang på riktig tidspunkt
  • Organisasjonsbygging som opprettholder fordelene ved en start-up mentalitet
  • Strategier for å sikre riktig talent og optimal utvikling

Dette foredraget er spesielt tilrettelagt for selskaper som står ved starten av sin skaleringsreise, de som allerede er i gang med skalering, samt tidligfase-selskaper som søker å utvide sin forståelse om hvordan skalering fungerer.

Foredragsholder: Tarjei Lode

Med sin ekspertise innen skalering, oppbygging av virksomheter og strategisk driftskompetanse, kan Tarjei bidra til å styrke og veilede skaleringsbedrifter på deres vekstreise. Han er dedikert til å hjelpe bedrifter med å oppnå lønnsom vekst og ta riktige strategiske beslutninger i deres ekspansjonsfase. Tarjei kombinerer faglig kompetanse med evnen til å forstå og finne løsninger på utfordringene som følger med skalering. Med dette gir han verdifull innsikt og veiledning til skaleringsbedrifter (scale-ups) som ønsker å realisere sitt fulle potensiale.

Tarjei har utdanning fra University of Warwick og London Business School, samt tidligere investeringserfaring fra institusjoner som NBIM, Morgan Stanley og DNB.

LinkedIn

Praktisk info

Workshopserien krever medlemskap i inkubatoren hos Innoventus Sør.

Kontakt:

Runar Brøvig
runar@innoventussor.no

Når?

Torsdag,
28. september 2023, 10:00-11:30

For hvem?

Selskaper som er i ferd med å påbegynne skaleringsfasen.