Skip to main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Samling 4: Salg og Salgsstrategi

mai 23 , 12:00 pm - 2:00 pm

9 av 10 startups stagnerer eller feiler. En av grunnene til dette er at salg uteblir, eller at salget ikke vokser. Dette tar vi tak i ved å tilby et program i salg og salgsstrategi for å legge til rette for sunn skalering på en enklere og mer effektiv måte. Målet er å gi nok kunnskap innen ulike temaer tilknyttet salg. I samarbeid med ScaleupXQ tilbyr vi våre medlemmer 4 moduler med temaer innen salg og salgsstrategi.

Salgsaktiviteter og salgsledelse

For å kunne akselerere salg trengs et høyt aktivitetsnivå. ScaleupXQ lærer deg hvordan du kan «reverse engineer» dine salgsmål og gjøre målene om til handling.

  • Hvilket aktivitetsnivå må du har for å nå målene dine?
  • Diskusjon rundt mål og KPI’er og hvordan du kan sette målene som teller.
  • Tips og triks til hvordan du kan bruke utgående salg til å øke aktivitesnivå og prestere som en profesjonell Sales Development representative (SDR)

Format: Presentasjon og workshop

Foredragsholder

ScaleupXQ er spesialister på go-to-market fasen med fokus på salg. De har tidligere erfaring fra å bygge skalerbare, kommersielle organisasjoner innen både tradisjonelt salg og software-salg. Selskapet har jobbet med over 150 selskaper de siste 5 årene og flere akseleratorer og venture capital-selskaper.

Detaljer

Dato:
mai 23
Tid
12:00 pm - 2:00 pm
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Arrangør

Innoventus Sør
Vis Arrangør nettside

Sted

Slottsquartalet
Tordenskjoldsgate 9
Kristiansand, 4612 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside