Skip to main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

SØK på Bærekraftig forretningsidé-konkurranse

12. juni , 8:00 am - 25. august , 5:00 pm

Bærekraftig forretningsidé-konkurranse

Årets Bærekraftig forretningsidé-konkurranse er i gang. Konkurransen skal løfte frem gründere med bærekraftige løsninger, og bidra til fremtidige vekstbedrifter og arbeidsplasser i regionen.

Konkurransen er for gründere på Agder med forretningsidéer i utviklings/førkommersiell fase, og har søknadsfrist 25 august 2024 klokken 23:59.

Søk her

Hvorfor delta?

  • Alle finalister får pitche-trening og får vist seg frem for et relevant publikum under finalen på toppen av spektakulære Kunstsilo.
  • Arrangørene av Bærekraftig forretningsidé-konkurranse bidrar med premiering og oppfølging av vinneren med formål om å øke sjansen for realisering og suksess.
  • Vinneren kan få dekket utgifter på inntil 150.000 kr, som etter avtale kan benyttes til: Kontorplass i inntil ett år, rådgiving og tjenester for videre forretningsutvikling og støtte til relevante konferanser.

Kriterier for deltakelse

  • Deltakere må ha en forretningsidé som innebærer en løsning (produkt, prosess eller tjeneste) som støtter oppnåelse av et eller flere bærekrafts-mål.
  • Virksomheten må være registrert i Brønnøysund før søknad leveres og ha registrert forretningsadresse i Agder. Det er ikke krav til selskapsform.
  • Forretningsidéen skal være i utviklings-/ førkommersiell fase med et kommersielt potensial.
  • Virksomheten har foreløpig ikke solgt produkter, løsninger eller prototyper på kommersielle betingelser/eventuelt ikke oppnådd vesentlige inntekter.

Gjennomføring

Etter søknadsfristens utløp vil en jury med representanter fra næringsliv, akademia og virkemiddelapparatet vurdere alle søknader og velge ut minst to søkere til finalen. Finalearrangementet er en del av Techpoint-konferansen i Kristiansand 19. september.

Dette er en flott mulighet for finalistene som får vist seg frem for en jury, investorer og et publikum som er interessert i innovasjon. Vi gleder oss til en spennende konkurranse!
– Geir Haugum, Næringssjef i Kristiansand kommune
Alle som går videre til finalen vil få profesjonell veiledning og trening i å fremføre sin presentasjon. Denne treningen er obligatorisk. Første veiledning er felles og skal finne sted onsdag 04. september. Deretter er det planlagt individuell trening fordelt på to dager 10. september og 16. september, totalt ca. 4 timer. Vi gjør oppmerksom på at endringer i datoene kan forekomme. Deltakerne forventes å legge ned et godt arbeid med sine presentasjoner i denne perioden.

Det tas forbehold om eventuelle endringer knyttet til finalearrangement.

Bærekraftig forretningsidé-konkurranse arrangeres av BDO, Business Region Kristiansand, DNB NXT, Agder Fylkeskommune.
Samarbeidspartnere: Klimapartnere, Innoventus Sør, Bølgen Bærekraftsenter, UiA, Driv og ImpactHUB.

Detaljer

Start:
12. juni , 8:00 am
Slutt:
25. august , 5:00 pm
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://www.thisisagder.no/varbusiness/aktuelt/arets-baerekraftig-forretningside-konkurranse-er-i-gang

Arrangør

Innoventus Sør
Vis Arrangør nettside

Sted

Kunsilo
Sjølystveien 8, 4610 Kristiansand
Kristiansand, 4612 Norge
+ Google-kart
Telefon
41218122
Vis Sted nettside