Skip to main content

«En ren idé» skal kåres!

24. sep, 2015
Uncategorized

[av_gallery ids=’914,915,916′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Clentech Agder konferansen startet i dag, og på programmet var bl.a. pitching fra finalekandidatene i konkurransen «En ren idé».

Her var det mange inspirerende ideer fra store deler av regionen, bl.a. Lyngdal, Flekkefjord og Kristiansand. Et vidt spekter med mye faglig tyngde, alt i fra vindturbin og solcellepanel til undervannskamera som kan måle tyngden til fisk.

De bidro alle til å synliggjøre at det er et potensiale for å samle mennesker med ulike bakgrunner og diskutere hvilke muligheter vi står ovenfor i «den grønne bølgen». Det var et stort engasjement blant publikum, og vi håper dette utvikler seg videre til nye tanker som skaper flere grønne ideer med markedspotensial.

Avstemningen foregikk gjennom «investering» fra konferansedeltagere, og kåringen av vinneren vil bli avslørt i morgen kl. 12.50.

Vinneren av konkurransen får bl.a. veiledningstimer av Innoventus Sør, for rådgivning til markedsavklaring og kommersialisering. Vi er veldig spent på hvem som går av med prisen, og gleder oss til veien videre!

Les mer om Cleantech konferansen her.