Skip to main content

Connect – en del av startup:huset!

21. nov, 2014
Uncategorized

[av_gallery ids=’767′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’gallery’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Visste dere at også CONNECT Sørlandet er en del av miljøet i startup:huset? Birger Eckhoff er daglig leder i CONNECT og hjelper gründere opp og frem gjennom bl.a. å mentorkobling og gjennom CONNECT Springbrett. Springbrettet er en 2-3 timers workshop hvor gründer får et skreddersydd panel som gir ærlige tilbakemeldinger og tips. Gjør gründer en god jobb her, kan CONNECT videre presentere dette for investorer og samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt. Spennende?

I tillegg til arbeidet Birger gjør i CONNECT – underviser han i forretningsutvikling på Universietet i Agder. To ting vi med sikkerhet kan si om denne karen: han brenner for innovasjon og nyskaping og han har hjulpet frem flere dyktige gründere til suksess. Vi i Innoventus setter stor pris på samarbeid med CONNECT.

Ta kontakt med Birger her:Birger.Eckhoff@connectnorge.org
les mer om Connect her: http://www.connectnorge.no/