Skip to main content

Bli kjent med Fabian!

1. sep, 2015
Uncategorized

Vi er så heldige å få selskap av Fabian i tiden fremover! Han er med i Trainee Sør sitt program, og skal jobbe hos oss mens han jobber 50% for GCE NODE.

Hva har du studert?

Jeg har en master i teknologi og forskning fra UiO, med fordypning i innovasjonsstudier. Har også to bachleorer, en i økonomi fra Griffith university i  Australia, og en i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling fra markedshøyskolen i Oslo.

Hva har du gjort tidligere?

Jeg har jobbet mye med Corporate Finance ved siden av studiene. Hovedsakelig analyse av markeder og kontakt med investorer i bl.a. CoreHouse og Venturelab. Siden februar har jeg jobbet for GCE NODE, gjennom Trainee Sør.

Hva gleder du deg mest til i Innoventus Sør?

Det som skjer i markedet akkurat nå, med tanke på reduserte oljepriser som forhåpentligvis resulterer i flere grunderbedrifter. Jeg tror vi står ovenfor en veldig spennende periode!

Hva motiverer deg?

Utfordringer!

Hva trives du mest med å gjøre på fritiden?

Stort sett bruker jeg tiden min utendørs, og er forøvrig en lidenskapelig bølgesurfer og fluefisker.