Skip to main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Digital Launch – Verdien i data og KI

12. november , 9:00 am - 12:00 pm

Arrangør: EDIH Oceanopolis med VIS, KPH, Innoventus Sør, Validé og Kupa

Få innsikten, og den digitale startkraften du trenger for å styrke din bedrift! Gjennom fire moduler lærer du hvordan du kan utvikle sterke forretningsmodeller, utnytte digitalisering og kunstig intelligens til å effektivisere, samt lære om finansieringsplaner som kan hjelpe deg å skalere raskere. 

Sikre plassen din nå, og få en konkurransefordel i markedet!
Påmelding her: Digital Launch – 15. okt. 2024 – EDIH Oceanopolis med VIS, KPH, Innoventus Sør, Validé og Kupa (checkin.no)

Webinar-serien består av fire moduler. 

Modul 3: Verdien i data og KI

12. november 2024 kl 9-12

Få innsikt i hvordan data og KI kan bidra til å skape mer verdi for bedriften din!

I dagens digitale landskap er det nødvendig for bedrifter å være datadrevet og utnytte mulighetene som kunstig intelligens tilbyr. På dette arrangementet får du en praktisk innføring i hvordan du kan transformere bedriften til å bli mer datadrevet, samt hvordan du kan dra nytte av kunstig intelligens.

Du vil få grunnleggende forståelse av hva det innebærer å være en datadrevet bedrift, og hvordan du implementerer dette i praksis. Du vil også få innsikt i hvordan kunstig intelligens kan anvendes for å skape verdi i bedriften – og dermed bli bedre rustet til å ta de første stegene mot å bli en mer datadrevet og innovativ bedrift.

Modulen leveres av Kunnskapsparken Helgeland.

Detaljer

Dato:
12. november
Tid
9:00 am - 12:00 pm
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://event.checkin.no/79292/digital-launch

Arrangør

Innoventus Sør
Vis Arrangør nettside