Gründer Academy – opptak til kull 2

Aktiviteter/Arrangementer

Nå har du sjansen til å bli med det nye kullet som starter i september. Søk nå!

Hvis du har en ambisiøs gründer-idé som du ønsker å utvikle har du nå muligheten til å ta del i et program som tilbyr engasjerte og dedikerte forretningsutviklere som tilbyr det ypperste innen faglig rådgivning. I tillegg inviteres du til et vidt spekter av faglige og sosiale arrangementer, og du vil møte andre dyktige gründere som har kanskje har tilsvarende målsetninger som deg. GründerAcademy gjennomføres i regi av SR Bank, i partnerskap med Innoventus Sør på Agder, Valide i Rogaland og Vis i Hordaland med The Factory. Det er 31 bedrifter som har vært med på dette opplegget i kull 1, og samtlige har gitt svært gode tilbakemeldinger på programmet.

Modellen bygger på en velprøvd metode gjennom de siste 5 årene, og Innoventus Sør er en av fire engasjerte arrangører som gjennomfører et profesjonelt akseleratorprogram for gründere. Tilbakemeldingene fra det første kullet som har gjennomført GründerAcademy i Kristiansand, nærmere bestemt på Palmekysten, er utelukkende positive.

«Det å få muligheten til å delta som startup i GründerAcademy har stor verdi for oss i utviklingsfasen. Regionalt jobber vi med Innoventus Sør som fasilitator og rådgiver, sammen med andre startups på Sørlandet. Nasjonalt har vi blitt en del av et spennende startupmiljø hvor vi følger et faglig program som bevisstgjør og forbereder oss på ulike faglige utfordringer og muligheter som møter oss på veien fra idé til marked. Gjennom mentorordningen får vi strategisk rådgivning tilpasset idé og ambisjon, og har fått muligheten til å møte personer som styrker teamet.»
Day of week AS

«Som ferske gründere har GründerAcademy vært en utrolig viktig ressurs for oss. Vi har fått mye større innsikt i hva det innebærer å faktisk drive et selskap, som er mye mer arbeid enn mange kanskje tror. Vi har også utvidet nettverket vårt betraktelig, med andre deltakere og erfarne mennesker i næringslivet. Om noen er i startfasen av sin gründerreise, anbefaler jeg dem på det sterkeste å bli med.»
Laddel (Simen Tufteland Osberg)

«Som gründer er det viktig med både faglig og sosial input i en travel hverdag, og med GründerAcademy får jeg både møte inspirerende gründere og interessante foredragsholdere i en setting som faktisk kan minne litt om universitetet. Vi også nå nylig blitt koblet opp med erfarne mentorer som kan støtte og rådgi på de områdene selskapet trenger. Jeg ser frem til det videre programmet i Gründer Academy, og anbefaler alle til å lese mer om dette tilbudet. Helt gratis er det også!»
Uveil (Fredrik Opheim)

Nå åpner vi opp for påmelding til et nytt kull med målbevisste gründere, som ønsker å ta del i en spennende reise med forretningsutvikling, jus, ledelse, markedsføring, salg og pitching på programmet.  Klikk inn på https://grunderacademy.no/kristiansand og bli med.

Oppstarten er 30. september 2021.

Dette får du:

– Gratis akseleratorprogram for gründere
– Velprøvd modell: flere hundre deltakere de siste 5 årene
– Felles digitale samlinger for alle 4 byene
– Regionale fasilitatorer med stort nettverk
– Høyt kompetente foredragsholdere
– Mentorer

Mye å hente for de som er med på GründerAcademy

Alle deltakerne konkurrerer om til sammen kr. 650.000, – til utvikling av selskapene;
250.000, – til årets beste selskap og kr. 50.000, – til det beste selskapet i hvert kull i hver by.

Telefon

37 29 51 80

E-post

post@innoventussor.no

Adresse Kristiansand (post)

Tordenskjoldsgate 9, 4612 Kristiansand

Adresse Grimstad

Jon Lilletuns vei 9 H, 4879 Grimstad

Følg oss på

Nyhetsbrev