Er du en gründer?

Innoventus Sør er inkubatoren som representerer Sørlandet og tilbyr verktøy for utvikling av nye bedrifter, eller for å skape vekst i eksisterende bedrifter. Vi tilbyr profesjonell rådgivning i vårt inkubatorprogram, der gründerne får tilgang til vår kompetanse, kontorlandskap og nettverk.

Inkubatoren er også et faglig og sosialt fellesskap som gir ideer rom til å vokse. I dag er det ca. 30 startups med i inkubatorprogrammet

Er du en forsker?

Innoventus Sør er kommersialiseringsaktør for UiA og forskningsmiljø på Sørlandet og samarbeider med FORNY2020 mot å skape verdier fra forskning. Vi ser etter forskningsidéer og prosjektresultater som har et kommersielt potensial og muligheter for vekst.

Er du som forsker interessert i å finne anvendelse for forskning og er involvert i aktiviteter du mener kan ha kommersielt potensial, hører vi gjerne fra deg. Klikk her for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg.

Har du en idé?

Om du har en idé med innovativt potensial, burde du alltid kontakte oss. Når vi mottar nye ideer, vurderer vi dens potensiale ut i fra:

  • Er det en nyskapende idé?
  • Løser den et problem?
  • Hvem løser den problemet for?
  • Har den et konkurransefortrinn?
  • Har den et potensiale i markedet?

Vi behandler all informasjon konfidensielt.

Innoventus Sør er en del av SIVA sitt landsomfattende nettverk av inkubatorer. Dette kan du lese mer om på SIVA sine hjemmesider.